Categories

Trenger ledertalent, nå!

Trenger ledertalent, nå!

Venture Factory har siden starten i januar 2014 etablert en rekke nye selskaper og nå har gründer og administrerende direktør Even Aas-Eng et nytt spennende prosjekt på gang. Det er bare et lite problem, han har ingen til å lede selskapet.

“Alt er klart! Fundingen er på plass, teknologien er der og produktet funker som bare det, men jeg har ingen til å lede selskapet. Hvis det er en ting som vi har lært i de fire årene vi har drevet Venture Factory, så er det at de riktige folka betyr absolutt alt og derfor kan vi ikke starte dette nye selskapet uten å ha den personen på plass” Sier Aas-Eng

Trenger ikke 5 års ledererfaring
Venture Factory er ikke redd for å satse på unge talenter og snittalderen til dagens ledere av selskapene i gruppen er under 30 år og Aas-Eng tar gjerne i mot flere unge talenter ” Vi ser primært etter de egenskapene man trenger for å lykkes som leder av et oppstarts-selskap. Et brennende ønske om å lære, en sterk vilje til å lykkes og ikke minst ambisjonen og utholdenheten man trenger for å stable på beina et nytt selskap ”

Er det noen egenskaper som er spesielt viktig for å lykkes i akkurat denne jobben? “I tillegg til de jeg nevner ovenfor trenger vi en dyktig selger til dette prosjektet og gjerne en person med økonomiutdannelse” sier Aas-Eng

Hvordan er start-up livet?
Mange lurer på hvordan det er å jobbe i start-up miljøet, kan du prøve å beskrive hvordan det er å ha sin arbeidsplass i Venture Factory? “Det tror jeg er både lett og vanskelig, givende og krevende! Vi er et fleksibelt miljø hvor det er veldig kort vei til beslutninger og alle som vil ta ansvar får ansvar. Man lærer mye hos oss og innen områder som performance marketing og teknologi er vi markedsledende. Samtidig er det aldri enkelt å jobbe i en oppstarts-bedrift så man må regne med å møte motgang og mange sene kvelder på kontoret”

Venture Factory sjefen ser på miljøet som et mulig springbrett for de som har egne gründer ambisjoner. “Det skal godt gjøres å få et bedre utgangspunkt for å starte sitt eget selskap enn noen år hos oss og vi blir gjerne med på de satsningene. Se på Mats for eksempel, han var partner i Venture Factory før han sluttet våren 2016 for å starte www.Inzpire.me med Venture Factory som angel investor. Vi gjør gjerne flere slike prosjekter”

Tror du at du er lederen vi leter etter? Da sender du Even en søknad til even@venturefactory.no eller så ringer du han på 98017068. Søknadsfrist 6 januar.

12473787_1133754863309442_3783538881332220697_o

Comments